d

CLASSYWEB AS

La oss jobbe sammen

Eckersbergs gate,
0266 Frogner
Oslo, Norge
+47 97848880

Image Alt
Classyweb AS

Personvern og informasjonskapsler

CW AS

Om nettsiden

Classyweb AS
www.classyweb.no
post@classyweb.no

CW AS

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, og legge til rette for at vi kan huske deg. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og tilpasse nettopplevelsen din og til analyser og målinger av besøkende på både dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, kan du se personvernerklæringen vår.

CW AS

Personvern

Du kan stoppe abonnementet på denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om hvordan du stopper abonnement, vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.

CW AS

Rettigheter

Leverte tjenester av Classyweb AS kan ikke misbrukes, redigeres eller sendes til tredjepart uten skriftlig tillatelse fra Classyweb AS.
Det er absolutt forbudt å kopiere innholdet av denne nettsiden. Alle rettigheter er reservert.

CW AS

Samtykke til å kommunisere

Classyweb AS forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil bruke personlige opplysninger kun til å administrere kontoen din og gi de produktene og tjenestene som du har bedt om. Fra tid til annen vil vi gjerne ta kontakt om våre produkter og tjenester samt annet innhold som kan være av interesse. Hvis du samtykker i at vi kan ta kontakt til dette formålet, kan du krysse av nedenfor for å si hvordan du ønsker at vi skal ta kontakt:

CW AS

Samtykke til å behandle data

For å kunne gi deg det forespurte innholdet må vi lagre og behandle dine personlige opplysninger. Merk av nedenfor hvis du tillater at vi oppbevare dine personlige opplysninger til dette formålet.
Når du klikker på send nedenfor, gir du tillatelse til at Classyweb AS kan lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å gi forespurt innhold.